Om oss

Om oss - Swepaws

Välkommen till Swepaws, din partner för allt som rör dina fyrbenta vänner! Vi är ett passionerat team av djurälskare som har som mål att förse dig med de bästa och mest innovativa produkterna för dina husdjur.

Vår resa började när vi insåg att det fanns ett behov av en samlingsplats för innovativa, hållbara och unika husdjursprodukter. Vi ville skapa en plats där djurägare kunde hitta allt de behöver för att ge sina husdjur det bästa möjliga livet.

Hos Swepaws fokuserar vi på att erbjuda en enkel och säker shoppingupplevelse med ett brett sortiment av produkter som inkluderar leksaker, skötselprodukter, accessoarer, och mycket mer. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda smidiga och flexibla betalningsalternativ, så att du enkelt kan handla det du älskar för dina husdjur.

Vi är stolta över att erbjuda snabb och pålitlig kundtjänst med en touch av humor. Vi är alltid här för att hjälpa dig och besvara alla dina frågor. Oavsett om du behöver råd om vilken produkt som passar bäst för ditt husdjur eller om du bara vill dela med dig av din senaste husdjursäventyr, tveka inte att kontakta oss.

Tack för att du väljer Swepaws som din partner för dina husdjurs behov. Vi ser fram emot att växa tillsammans med dig och dina älskade husdjur, och vi är övertygade om att du kommer att hitta det du behöver för att göra ditt husdjurs liv lyckligare och friskare här hos oss.

Varmt välkommen till Swepaws-familjen!