FRAKT OCH RETUR

Handläggningstider: Observera att beställningar som görs under helger skickas tidigast påföljande måndag. Om en vara är slut i vårt svenska lager skickar vi den från vårt utländska lager, med en normal leveranstid på 7-15 arbetsdagar.

Spårningsnummer: När dina varor skickas från lagret får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer. Om du inte har mottagit det eller om spårningsnumret inte fungerar, kontakta oss på info@swepaws.com så hjälper vi dig.

Oväntade förseningar: Ibland kan leveransen dröja längre än den uppskattade leveranstiden, oftast på grund av hög efterfrågan.

Orderavbokning: Alla beställningar kan annulleras inom 24 timmar från att du lagt din order.

Tullavgifter: Inom Sverige tillkommer inga tullavgifter.

Returer och ångerrätt: För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den, samt i originalförpackningen. På Swepaws.com har du alltid 30 dagars ångerrätt. För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller ett köpbevis.

Returadressen hittar du i ditt e-postmeddelande gällande retur. I vissa fall beviljas endast delvis återbetalning, till exempel om varan inte är i originalskick, är skadad eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel. Kontakta oss på

info@swepaws.com för att starta återbetalningsprocessen.

Återbetalningar (om tillämpligt):

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel. Vi kommer också att meddela dig om godkännandet eller avslaget på din återbetalning. Om du är godkänd, kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar (om tillämpligt):

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kortföretag eller Klarna, då det kan ta tid innan din återbetalning officiellt registreras. Kontakta din bank, eftersom det ofta tar tid innan en återbetalning publiceras. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning, kontakta oss på info@swepaws.com

 

Ersättningsvara (om tillämpligt): Vi ersätter endast föremål om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta det mot samma objekt, skicka ett e-postmeddelande till info@swepaws.com

Ersättningsvara (om tillämpligt)
Vi ersätter endast föremål om de är defekta eller skadade.

Om du behöver byta det mot samma objekt, skicka ett e-postmeddelande till info@swepaws.com


Frakt 
Du ansvarar för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara om inget annat sägs på produktsidan. Fraktkostnader återbetalas inte.

Om du får återbetalning dras kostnaden för returfrakt från din återbetalning. Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera. Om du levererar en vara över 750 kr bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi får din returnerade artikel.

Om paket inte hämtas ut
För paket som levereras till ombud men inte hämtas ut debiteras en avgift.
Endast delvis återbetalning tillämpas på beställningar där paketet inte hämtats ut